011/ 451 90 21 vrticmirijevo@gmail.com

DOGAĐAJI

05.10.2023.

Jednodnevni izlet “Moravski konaci”

Etno selo “Moravski konaci” napravljeno je kao reprezentativno mesto za rekreaciju i odmor, kako za starije, tako i za nase najmladje.

Nalazi se nadomak Beograda, tako da je nas vrtic “Mačak Garfild” odučio da baš ovde vodi mališane na izlet.

Deca su bila oduševljena, učestvovala su u sportksim animacijama, šetnji oko jezera i poseti mini zoo vrta. 

Ovaj izlet je za decu veliko iskustvu u kom su zasigurno uživala. 🏃🏃‍♀️🐰🐴🐑🏀

04.09.2023.

Radionica sa roditeljima 🍁🍂

Vrtić “ Mačak Garfild” je organizovao jesenju radionicu sa roditeljima u prostorijama vrtića. Na ovaj poziv odazvao se veliki broj roditelja gde su zajedno sa svojim mališanima izrađivali razne jesenje motive. 🦔🐿️🍁🍂✂️Bilo je dosta različitog materijala, a krajnji produkti radionice su bili vrlo zanimljivi, gde se videla kreativnost kako dece, tako i roditelja.

23.06.2023.

Pidzama parti “Garfijev letnji karneval”

Vrtic “Mačak Garfild “ organizovao je jos jedan u nizu pidzama parti. Tema je bila skladna godisnjem dobu i deca su uzivala.

Provela su se sjajno igrajuci razne igre i djuskali su uz latino pesme. 💃🕺🤹🏻

01.06.2023.

👩🏻‍🎓ZAVRŠNA PRIREDBA NAŠIH PREDŠKOLACA🧑‍🎓

Vrtic “Mačak Garfild” je i ove godine ispratio veliki broj izuzetnih predskolaca koji su tokom cele godine bili vredni, odgovorni i radni. Svoj zadatak su ozbiljno shvatili, a vaspitačice su se potrudile da im svima prenesu sto više znanja i iskustva koji će im biti potrebni u daljem skolovanju. 🖋️📚Srecni smo sto su bili deo naše družine. 😊🤗

Želimo im puno sreće na dugim školskim stazama. 📚🧮Jer ipak OD NAS SE KRECE MALIM, ALI SIGURNIM KORACIMA U VELIKI SVET!

01.05.2023.

🍀REKREATIVNA TRŠIĆ🍀

Ovoga puta kao pogodnu destinaciju za nase Garfildovce izabrali smo Tršić.

Mesto nadomak Loznice koje odise zuborom potoka, cvrkutom ptica i prelepom prirodom u kojoj su naši mališani zasigurno uživali. 🌿🌱🌳🪺🕊️🍄

Ono sto je poseban utisak na dečicu ostavilo je svakako Vukova kuća. Imali su prilike da zavire u doba Vukovog detinjstva i najbliže se upoznaju sa njegovim delom i radom. 📜🖋️📖

21.03.2023.

CENTAR ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE I poseta NAUČNOM PARKU

Vrtić “Mačak Garfild” organizovao je posetu CENTRU ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE, kao i posetu NAUČNOM PARKU. 🌱🌿🪴🔍🔭
Garfildovci su na ovom jednodnevnom izletu imali prilike da vide mini zoo vrt sa egzotičnim životinjama, kao i sa domaćim. 🐇🐄🦌🐐🐴
Obišli su farmu krava i konja, ulazili u plastenike i staklenike.

Park nauke je svakako bio deci veliki doživljaj, imali su prilike da vide 37 fantastičnih naučnih instalacija koje pokazuju fenomene iz oblasti fizike, astronomije, geografije, biologije i hemije. 🧭🧑‍🔬👨🏻‍🔬

Garfildovci su se divno proveli na ovom izletu, stekli nova znanja i iskustva!

26.12.-30.12.2022.

NOVOGODIŠNJA NEDELJA

Kao i prethodnih godina, i ove godine smo našim mališanima u vrticu ,,Mačak Garfild” organizovali Novogodišnju nedelju. Svaki dan je tematski bio odrađen i bio ispunjen određenom aktivnošću. Na istoj su se našle novogodišnje predstave, izrada novogodišnjih kapa, pravljanje novogodišnjih kolačića, maskenbal, kao i novogodišnji kviz. Kroz priložene slike možete pogledati samo mali delić naše novogodišnje atmosfere.

10.12.2022.

PIDŽAMA PARTI ,,GARFIJEVO ZALEĐENO KRALJEVSTVO''

Deca vole decembar mesec jer donosi dosta zanimljivih aktivnosti za njih, tako da smo im ovoga puta u našem vrtiću ,,Mačak Garfild” organizovali pidzama parti pod gore navedenom nazivu.

U svakom našem objektu ovaj parti odisao je autentičnošću i praćenje raznolikim aktivnostima.

Na istom su se našle ledene kraljice, Elza, kao i mnogobrojni junaci iz crtaća. 

Parti smo upotpunili različitim ,,ledenim” igrama u kojim su deca uživala.

15.11.2022.

Opera ,,Snežana i sedam patuljaka''

Deca vole pozorište i odlazak u isto. Ovoga puta odlučili smo da ih vodimo na dečiju operu. Glas glumaca, scenografija, kao i kostimi delovali su na decu, muzika je izazvala njihovu pozitivnu reakciju i odreagovali su različitim pokretima. Glumce su nagradili gromoglasnim aplauzom i vratili se u vrtić puni utisaka. Rado su prepričavali mamama i tatama svoje pozitivne utiske.

27.10.2022.

Slava vrtića - Sveta Petka

U skladu sa našom dugogodišnjom tradicijom i ove godine smo obeležili slavu našeg vrtića vrtića. Podsetili smo se šta je slava, kakvi su običaji vezani za istu i kroz različite aktivnosti je obeležili.

21.10.2022.

PIDZAMA PARTI - JESENJA SUMSKA BAJKA U GARFIGRADU

Jesen je najsarenije godisnje doma i njena car najvise se vidi u sumi. Zato smo ovog puta odlucili da tema pidzama partija bude JESENJA SUMSKA BAJKA U GARFIGRADU. Na zurci su se nasli omiljeni sumski drugari kao i pregrst takmicarskih igara i jesenjih plodova.  Drugarima su ovi partiji omiljeni u vrticu. 

 

15.10.2022.

POSETA BIBLIOTECI ,,MOMO DIMIĆ"

Kako izgleda biblioteka, ko u njoj radi, sta je clan a sta clanska karta imali su prilike da vide nasi najstariji u vrticu, posetivsi biblioteku ,,Momo Dimic” u kojoj su se predivno proveli, naucili nesto novo i imali prilike da im bibliotekarka procita odlomke iz omiljenih decijih knjiga. 

03.10-09.10.2022.

Dečija nedelja ,,Šta deci treba da rastu do neba''

U toku dečije nedelje pod nazivom ,,Šta deci treba da rastu do neba” organizovali smo i sa decom prošli različite aktivnosti. Govorili smo o dečijim pravima, i iste prenosili na papir, organizovali smo odlazak u pozorište gde su mališani gledali predstavu ,,Bumbarov let” na kojoj su uživali. Takođe, jedan od zadataka koji smo dali mališanima bio je da donesu omiljene knjige od kuce kako bismo ih u vrtiću listali i čitali. Kao krunu i pečat ovoj nedelji organizovali smo žurku u vrtiću kao i izložbu radova na zadatu temu. 

23.09.2022.

Pidzama parti ,,Garfi u potrazi za blagom''

S vrlo zanimljivom i deci primamljivom temom organizovali smo još jedan pidžama parti.

Deca vole da rešavaju različite zadatke, pogotovo kada su tema blago, gusari i gusarski brodovi.

Mnoštvo kreativnih ideja pripremio je svaki nas objekat i ovom događaju odazvao se veliki broj dece. Deca su uzivala.

19.08.2022.

PIDŽAMA PARTI "GARFIJEV TROPSKI BAR "

Tople letnje dane iskoristili smo da deci što lepše upotpunimo. Ovog puta organizovali smo pidžama parti “TROPSKI BAR”. Na samom partiju bilo je dosta dece koja su uživala,đuskala, pravila koktele, isprobavala različite ukuse. Vaspitači su propratnom dekoracijom učinili da se mališani osećaju kao da su u pravom baru i to u nekim toplijim krajevima. Osmeh i zadovoljstvo video se na licima dece koja su se po utiscima , koje smo čuli, proveli fantastično.

17.08.2022; 18.08.2022.

PENA PARTI

U saradnji sa “Aktiviti centrom” naš vrtić organizovao je PENA PARTI za sve mališane iz naših vrtića.Kako nas ima na nekoliko lokacija program je bio organizovan u dva različita dana. 17.08. organizovan je u parku Šumice, dok je 18.08. organizovan na Adi Huji.

Veliki broj dece i roditelja prisustvovao je ovoj organizaciji na otvorenom. Deca su se lepo zabavila i uživala djuskajući po peni uz najnoviju muziku.

23.06.2022.

JEDNODNEVNI IZLET "DINOSVILLE" SVILAJNAC

Prateći dečije veliko interesovanje za velike i čudne životinje koje su davno živele, odlučili smo da naše mališane odvedemo u “DINOSVILLE” u Svilajncu. Tako su deca mogla videti prve oblike života koji su se pojavili na zemlji, kao i različite vrste ptica i dinosaurusa u prirodnoj veličini.

Mališani su bili prijatno iznenadjeni. I okviru kompleksa mogli su da šetaju i da se dive omiljenim stvorenjima. Pogledali su i edukativni film, kao i različite eksperimente.

Slike govore koliko nam je bilo lepo na ovom putovanju.

01.06.2022.

ZAVRŠNA PRIREDBA - JUN

Kao i prethodnih godina i ove smo posebnu pažnju posvetili našim, najstarijim u vrtiću, predškolcima. Svaki naš objekat je na svojstven način organizovao priredbu za roditelje gde su učestvovali predškolci.

Muzika, igra, gluma izazvali su osmeh roditeljima, a dodela diploma učinila je da se svaki roditelj ponosi na svog mališana što je uspešno završio jedno svoje poglavlje u životu.

01.05.2022.

REKREATIVNA NASTAVA, MAJ 2022. - DIVČIBARE

Posle dužeg vremenskog perioda i zbog aktuelne epidemiološke situacije, nije bilo mogućnosti da se organizuje rekreativna nastava, te je ova bila osveženje za sve naše mališane. Odazvao se veliki broj dece na istu, i to sedamdesetoro.

Planinski vazduh, šetnje i različite igre na otvorenom delovale su pozitivno na decu. Najviše su se radovali dodeli diploma, kao i maskenbalu. Vremenske prilike su išle u našu kotiat i dozvolile da ceo dan maksimalno iskoristimo i provedemo na svežem vazduhu.

Rekreativni boravak je trajao osam dana sa sedam noći, u hotelu “Pepa”. Kroz fotografije možete videti koliko su naši mališani uživali.

08.03.2022.

8. MART

Kako bi mame obradovali i ulepšali Dan žena svaki naš objekat se potrudio da im pripremi iznenađenje.

Na programu su se našle razne pesme, recitacije, kao i čestitke i pokloni.

Naš zadatak je uspešno izvršen, a mamama je osmeh na licima izmamljen.

25.02.2022.

AKVARIJUM - TROPIKARIJUM

Kako bismo deci pružili razonodu, organizovali smo posetu javnom akvarijumu i tropikarijumu. Deca su imala priliku da vide različite vrste ribica, gmizavaca kao i sunđera.

Neka deca su se prvi put susrela sa ovim i nisu krili oduševljenje. Veliki utisak na decu ostavio je i film koji je snimljen pod vodom i koji je deci približio kako izgleda život na dnu mora.

04.02.2022.

PIDŽAMA PARTI "CIRKUSKO VEČE"

Uvek se trudimo da nam program za pidzama partije bude izazovan, drugačiji. Tako je bilo i ovog petka!

Deca su uživala u cirkuskoj večeri.

Igrala se u šatorima, uspešno izvršavali različite izazove i na pravi način osetila šta za sobom cirkus donosi i koje životinje ga najviše obeležavaju.

Kroz slike vam prenosimo deo atmosfere. 🎪🎡🎠

30.12.2021.

NOVOGODIŠNJA ŽURKA POD MASKAMA

I ove godine u našem vrtiću održao se novogodisnji maskenbal.

Deca su željno iščekivala isti i danima su pripremala kostime. 🎭👨‍🔧👨‍🚒👮💂‍♀️🦸🧚

Dosta mališana, kao i roditelja se potrudila da maska koju nose bude unikatna. Slike govore o tome.

Najviše među maskama bili su zastupljeni super junaci. 🦸🧚

Svako je sa ponosom prošetao svoju masku kao i kostim.

Kasnije je usledila žurka gde su deca đuskala uz njihove omiljene pesmice. 🎭🧚🦸

28.12.2021.

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA ZA NAŠE NAJMLAĐE U VRTIĆU

Kako bi našim najmlađim drugarima dočarali Novu godinu organizovali smo im predstavu u vrtiću. 🎭

Glumci su bili naši vaspitači koji su se na svojstven način potrudili da predstavu pretvore u pravu čaroliju. 🎅🤶🎄✨

Bilo je puno pesme, igre, smeha na šta su mališani sa oduševljenjem reagovali.

 

Kroz sve fotografije pogledajte Novogodišnju čaroliju u naših, sada već šest objekata.

19.11.2021.

PIDŽAMA PARTI ,,VEČE SUPERHEROJA’’

U novembru mesecu organizovali smo pidzama parti sa temom ,,Veče superheroja’’.

Svaki od naših pet objekata okupio je najmlađe i priredio im je veče za pamćenje.

Pored raznih igara, kostima, ambijenta, nagrada, drugari su uživali u raznovrsnim pesmama i đuskali uz iste.

Deca su bila puna utisaka i sa radošću prepričavala svojim roditeljima ovaj događaj.

27.10.2021.

SLAVA NAŠEG VRTIĆA - SV. PETKA

Kako tradicija nalaže i ove godine smo u okviru svih naših pet objekata proslavili slavu našeg vrtića. “Sv Petku”.

U našem matičnom objektu ovom danu je prisustvovao i sveštenik gde je direktorka zajedno sa mališanima lomila kolač.

Svaki od objekata se na svojsvten način potrudio da deci približi ovaj važan događaj.

Pomenuli smo šta je potrebno da bi se slava proslavila, a to su i dočarale različite aktivnosti (pravljenje kolača. kolažiranje ikona…).

10.09.2021.

PIDŽAMA PARTY "U SVETU SLATKIŠA"

Naši mališani se raduju svakom novom pidzama partiju,tako je bilo i ovog petka. 

Garfi im je priredio slatko veče, a deca su uživala u raznličitim slatkim đakonijama.

Kako su se slatko proveli i uživali možete pogledati kroz slike koje slede. 🍦🍧🍨🍩🍪🍰🍫🍭

STRUČNO USAVRŠAVANJE "GODINE UZLETA"

U prostoriji  jednog od naših objakata održan je seminar iz oblasti profesionalnog razvoja i usavršavanja “Godine uzleta”. Naši vaspitači uspešno su završili obuku, svoja stečena znanja preneli kolegama  i spremno započinju novu školsku godinu.

13.08.2021.

DISNEYLAND PARTY

Motivi koji su deci najzanimljiviji i najinteresantniji su svakako Diznijevi junaci, te otuda i povod da nam ova tema bude tematsko veče još jednog pidžama partija.

Deca su sa nestrpljenjem iščekivala ovo veče.

Družili su se sa Dizni junacima koji su im pripremili kreativne igre i žurku za pamćenje.🎶🎵🎪🎡

01.06.2021.

ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA💫 “LETI PESMA OKO SVETA” 🌏💫 Jun 2021

Vrtić Mačak Garfild je ove godine u svim svojim objektima organizovao priredbe za predškolce. 🎓

Svaka od priredbi je nosila svoju posebnu čar i emociju. 🤗Roditelji su  bili ponosni na svoje mališane! A mi ih sa jos većim ponosom ispraćamo u školske klupe ! Želimo im veliki  uspeh i sreću u daljem školovanju i koračanju kroz život! 🍀🎓

01.05.2021.

REKREATIVNI BORAVAK - ZLATIBOR MAJ, 2021.

Garfildovci su još jednu misiju uspešno savladali. 🚶💪🏔

Ovoga puta bili smo na rekreativnoj nastavi na Zlatiboru. 🏔 

Deca su uživala u čarima planine i mnogobrojnim aktivnostima.

Zavirite kako smo se proveli. 😄

16.04.2021.

PIDŽAMA PARTI „VEČE NA GARFI SALAŠU"

Kao i prethodnog meseca i u aprilu smo organizovali još jedan pidžama party sa vrlo zanimljivom i deci primamljivom temom. 

Na programu su se našle razne aktivnosti, među kojima su deci bile najzabavnije vožnja traktorom, hranjenje životinja, kao i muža krava. 😍🐮🐄🐖🐑🐏🐎🐥🐓🐔

05.02.2021.

PIDŽAMA PARTI *GARFIJEV BAL SA VITEZOVIMA I PRINCEZAMA* 5.02.2021.

Lepe princeze Garfine su obukle haljine fine. 

Na bal sa vitezovima, one su pošle,

i baš lepo doterane u Garfild su došle.

Vitezovi su već bili tu i uživali u pogledu!

Njihove oklope jake otopiše osmesi mili,

i princeze su za ples zamolili.

Uživajte u Garfijevoj viteškoj bajci!

25.01.2021.

NOV SERIJAL EMISIJE ZDRAVO DETE- SKOLA KUVANJCA

Od 25.01.2021. možete gledati nove epizode emisije “Zdravo dete”. Pratite Dr Filguda i naše mališane u novom serijalu “Škola kuvanjca”.
Termini emitovanja su svakog radnog dana (i vikendom) na Pikaboo TV u:
07:35
13:30
19:40
01:25

Uživajte!

14.01.2021.

”PODELJENA SREĆA, DVA PUTA JE VEĆA”

Naš vrtić je ove godine organizovao novogodišnju predstavu humanitarnog karaktera u kojoj su učetvovali naši vaspitači.

Roditelji iz naših pet objekata su doprineli ovoj akciji i veliko im HVALA na tome.

Sakupljen novac smo usmerili na NURDOR udruženje (nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

JER NASE MALO NEKOME ZNACI MNOGO!

06.01.2021.

OBELEŽAVANJE BOŽIĆA U VRTIĆU "MAČAK GARFILD"

Božić predstavlja jedan od najradosnijih naših praznika.

Običaje koje on donosi, pokušali smo da na slikovit način dočaramo našim mališanima. Razgovarali smo i dramatizovali ovaj praznik i ujedno naučili decu kako da negujemo našu narodnu tradiciju. 

Deca su se lepo zabavila, uživala i dosta toga naučila.

Kroz ove slike možete pogledati kako je to izgledalo u svim našim vrtićima.

31.12.2020.

NOVOGODIŠNJI MASKENBAL

Kako je već postao tradicija, vrtić “Mačak Garfild” je i ove godine organizovao NOVOGODIŠNJI MASKENBAL. 🎭🎄
Deca se ovim događajima vrlo raduju što nam govore i slike sa istog. 🤗
Roditelji su se zajedno sa svojim mališanima potrudili oko kostima, kako bi deca izgledala sto originalnije. 🎭👨‍🍳👮🏻‍♀️🧑‍🚒🎅
Kako je sve izgledalo pogledajte u videu. 🤗  

29.12.2020.

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA

Kako bi docarali Novu godinu i svu radost koju ona deci donosi, svaki od objekata vrtića “Mačak Garfild” se potrudio da na svojsten način pripremi novodišnju predstavu. 🎄🎭
Vaspitači su uložili puno rada, truda i energije kako bi deca uživala. I zaista je bilo tako. Kroz svaku predstavu prožimali su se osmesi, radost i puno pesama. 🤗
Kroz ove slike prenosimo vam samo delic atmosfere kako je sve izgledalo.
Uživajte! 🎉

23.10.2020.

Pidžama parti ,, DECA DECI OTKRIVAJU MUZIČKE REČI “

Sa vrlo primamljivom temom u našem vrtiću održao se još jedan pidžama parti. Deca su sa velikim nestrpljenjem čekala istu, dok su se vaspitači na svojstven način potrudili da ulepšaju veče. Na programu su se našli razni muzički instrumenti, različiti nastupi dece koji su bili ,,Garfijeve zvezdice”, kao i različite vrste orkestra. Deca su uživala i svoje utiske sa istog danima sumirala.

22.10.2020.

Vrtić "MAČAK GARFILD" brine o zdravlju svojih mališana i onda kada su oni zdravi, veseli i zadovoljni 😊👱👱‍♀‍

U višegodišnjoj saradnji sa doktorkom Tatjanom Bjekić obavljen je još jedan sistematski pregled u našem vrtiću.👩‍⚕️💉💊🩺

Ovim pregledima za naše mališane činimo preventivne korake i sprečavamo mogućnost da dete oboli, a ujedno pratimo rast, razvoj i napredovanje svakog deteta ponaosob! 👱👱‍♀️

25.09.2020.

Pidžama parti ,,LUDA ŽURKA U BOJAMA JESENI”

Ovoga puta na pidžama partiju u vrtiću na različite načine smo putovali  kroz godišnje doba – jesen i njene boje. Kroz igru deca su imala različite zadatke da reše. Sama priprema prostora takođe je bila u duhu ovog godišnjeg doba i ostavila je snažan utisak na decu.

21.09.2020.

Predstava za decu "SUNCE I LUNA"

U našem vrtiću održana je predstava za decu pod nazivom “SUNCE I LUNA”. Deca su u istoj aktivno učestvovala i imala mnogobrojne uloge. Na vrlo šaljiv način predstavljene su planete Sunčevog sistema. Celokupna predstava ostavila je pozitivan utisak na svu decu, koja su sa oduševljenjem roditeljima prenela iste utiske.

14.02.2020.

Radionica sa tatama

Kako bi saradnju sa roditeljima podigli na viši nivo gledamo da uvek uvedemo nešto novo. Ovoga puta organizovali smo kreativnu radionicu sa tatama, na kojoj su mališani zajedno sa njima pokazali kreativnost i pripremili poklon mami za Dan zaljubljenih.

07.02.2020.

Pidžama parti „VEČE MODE U PARIZU“

U našem vrtiću organizovan je još jedan pidžama parti pod temom „Veče mode u Parizu“. Na decu ovi događaji ostavljaju pozitivan utisak, a samim tim deca nose sa sobom divno raspoloženje. Kako sama tema i kaže, svako dete se potrudilo oko svoje kreacije i ponosno prošetalo modnom pistom.

04.02.2020.

Kviz

U februaru mesecu, naš vrtić je organizovao kviz u kom su učestvovali i deca i njihovi roditelji. Ovo je bio još jedan pokazatelj izuzetne saradnje izmedju vaspitača i roditelja. Kviz je izazvao pozitivne reakcije, veselu atmosferu, osmehe. Zajedničkim snagama kroz igru rešavali su se mnogi zanimljivi zadaci. U narednom periodu trudićemo se da organizujemo još ovakvih i sličnih dogadjaja koji nam ostaju u lepim uspomenama.

28.01.2020.

Anin svet mašte - Pan teatar

Pored svakodnevnih aktivnosti u vrtiću, trudimo se da u rad sa decom unesemo zanimljive edukativne aktivnosti i van vrtića. Tako smo decu ovog puta vodili u pozorište gde smo gledali predstavu „Anin svet mašte“.
Koliko je predstava bila zanimljiva, poučna govore osmesi na dečjim licima kao i oduševljenje dok su doživljaje prepričavali mlađim drugarima i roditeljima.

27.01.2020.

Emisija "Zdravo dete"

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da emisiju “Zdravo dete” , u kojoj ucestvuju nasi malisanii, mozete pratiti na Pikaboo kanalu.

23.12.2019.

Karneval u OŠ Dositej Obradović i osvojeno prvo mesto.

27.11.2019.

Poseta Etnografskom muzeju

U okviru jedne školske godine, naša predškolska ustanova trudi se da organizuje izlete na kojima će deca steći nova znanja, iskustva, gde će se socijalizovati, uočavati, primećivati, saznavati. Tako smo se ovog puta odlučili za Etnografski muzej. Mališani su mogli videti različite nošnje, alate koji su se koristili u zemljoradnji, stočarstvu, lovu, kako je bilo stanovanje na selu i u gradu , svakodnevni život porodice dočaran kroz praznike i jos mnogo edukativnih stvari.

01.11.2019.

Pidžama party "Mi smo mali astronauti"

Toga dana u vrtiću desila se čudna stvar,
Vanzemaljci doleteše u naš Garfigrad.
Oteše nam kravu Milku,
Naš ponos i diku.
Morali smo kravu naći, pa smo brzo rešili napraviti,
stanicu i uhvatiti tu svemir lovokradicu.
Uz pomoć raketa, maketa i teleskopa,
Poletesmo u svemir da nadjemo tog stvora.
Astronauti hrabri dadoše svoju reč,
Vratiće kući Milku dok si rekao keks.

31.10.2019.

Sistemski pregled naših mališana

U stručnom timu naše predškolske ustanove “Mačak Garfild”, jednu od važnih uloga ima i doktorka Tatjana Bjekić iz ordinacije “Zvrk”, koja nas redovno posećuje i brine o zdravlju naših mališana. Njeno dugogodišnje iskustvo na polju pedijatrije garantuje potpun i pravilan nadzor kod zdravlja naših mališana, tako da je doktorka Tanja ta koja vodi računa da naši mališani budu zdravi kao dren i uvek je na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

29.10.2019.

Poseta biblioteci “Moma Dimić”

19.10.2019.

Sportski dan

U subotu 19.10.2019. organizovali smo jos jedan sportski dan u saradnji sa Activity centrom,prisetili smo se raznih sportskih igara i zaigrali ih zajedno sa mališanima i njihovim roditeljima. Nadamo se da ste se zabavili kao i mi u igri i smehu i da željno isčekujete da se opet igramo kao jedan veliki tim u narednim prilikama… ⚽️🏀⛹🏽‍♂️🥅

09.10.2019.

Dečija nedelja u vrtiću "Čokoladna bajka"

Deciju nedelju smo obelezili, a Deciji sajam najavili kroz animaciju i pricu “Cokoladna bajka”.

04.10.2019.

Rekreativna Divčibare

Kada razmisljamo o odlasku na rekreativnu nastavu trudimo se da naša putovanja budu edukativna, inspirativna i da naša deca na kreativan i zanimljiv način stiču nova znanja i iskustva, a svakodnevna sreća na licima nasih princeza i prinčeva je neprocenjiva zar ne? Tako smo se ovog puta odlučili za Divčibare. Organizovane šetnje, druženje u parku, uživanje u jesenjim bojama, piknik na prelepim predelima ovog mesta, tematske večeri u diskotekama je ono što ce nasi mališani dugo pamtiti i svaki put se rado sećati 🍁🍂🍄❤️

01.10.2019.

Poseta centru "Mali Dunav", Radmilovac

Mali Dunav smo obisli, ribice, zeceve, kornjace i razne ptice smo videli.. Lepo smo se druzili i dosta toga smo naucili. Jedva cekamo sledeci put da se provedemo svi i uzivamo na izletu.

07.09.2019.

"Kulinarski šou u Garfildovom stilu"

U stomaku ima mesta, za proizvode od Garfi testa.

pratite nas:

NAŠI VRTIĆI:

  • Vrtić 1, Šejkina 45-47
  • Vrtić 2, Vojvode Vlahovića 39v
  • Vrtić 3, Jovanke Radaković 39a
  • Vrtić 4, Vojvode Vlahovića 30
  • Vrtić 5, Mažuranićeva 31
  • Vrtić 6, Višnjička 49a

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 06:30 – 18:00
Vikend: Zatvoreno

TELEFON | EMAIL

011/ 451 90 21, 060/ 08 00 252
vrticmirijevo@gmail.com