011/ 451 90 21 vrticmirijevo@gmail.com

Vrtić 6 VIŠNJIČKA 49a, PALILULA, BEOGRAD

064/8535277

U neposrednoj blizini šetališta Ada Huja u stambeno – poslovnom kompleksu ušuškan je naš šesti objekat. Odiše prostranošću od 350 metara kvadratnih u kome su smeštene dečije radne sobe.

Sobe su prostrane, svetle, obogaćene najsavremenijim nameštajem kao i raznolikim didaktičkim materijalima koji bude maštu i interesovanje svakog deteta.

Svakako moramo pomenuti to da su sobe namenski građene i to po dobu deteta, tako da objekat raspolaše sa jaslenom sobom, vaspitnim sobama, kao i sobom za naše najstarije drugare, sobom za predškolce. Pored soba tu su  i dečija kupatila sa elementima koja su prilagođena deci i njihovim potrebama.

Ono što ovaj objekat čini posebnim je dvorište koje je rasprostranjeno na 500 metara kvadratnih. Dvorište je obogaćeno sa puno različitih  rekvizita koja deca obožavaju i gde mališani vole da provode svoje vreme.

Naš stručan tim čine visokostrukovni vaspitači, diplomirani vaspitači, kao i medicinske sestre vsspitači koji uvek sa osmehom i puno ljubavi dočekuju svako dete kome se maksimalno posvećuju i trude da dete sa lakoćom prihvati novu sredinu koja će mu postati druga kuća.

Jaslena grupa

Mlađa jaslena grupa (09-24 meseci)

Grupa broji 7 mališana I gde se sa decom radi na razvoju govora, intelektualnom razvoju, soco-emocionalnom razvoju, muzičkom I grafomotoričkom razvoju.

Starija jaslena grupa od (24-36 meseci)

Grupa broji od 10-12 mališana u grupi. Sa decom se radi na razvoju motoričke aktivnosti, senzorno-perceptivne aktivnosti, muzičke aktivnosti, jezičke, intelektualne, grafičko-likovne aktivnosti.

Vrtićka grupa

Vaspitno obrazovni rad u svim grupama se odvija po planu i programu ustanove koja obuhvata određene centre interesovanja, a to su: kreativni centar, intelektualni centarbiološki, lepo ponašanje I svet oko nas. Od dodatnih aktivnosti predložene su: engleski, francuski, gluma, disciplina mašte i pokreta, sport, plivanje, matematika.

Srednja vrtićka grupa(4-5godina)

Grupa broji od 12-15 mališana u grupi.

Starija vrtićka grupa (5-6 godina)

Grupa broji od 12-15 mališana u grupi.

Predškolska grupa

Predškolska grupa (6-7 godina)

Grupa broji do 15 dece. Program je koncepiran tako da se deca pripreme kontinuirano i sistematski za polazak u školu. Cilj predškolskog programa je da doprinese potpunom razvoju deteta, razvoju sposobnosti, bogaćenju sasnanja o sebi I drugima I svetu oko sebe. Programom je predviđeno da se radi na razvoju govora, priprema za početno pisanje i čitanje, razvoj matematičkih pojima, upoznavanje prirodne i društvene sredine, telesno vaspitanje, likovno i muzičko vaspitanje. Deca našeg vrtića lako prihvataju školske obaveze I imamo ključ pohvale od školske uprave da u školi budu najbolji đaci-naša deca.

POGLEDAJTE FOTO ALBUM VRTIĆA »

pratite nas:

NAŠI VRTIĆI:

  • Vrtić 1, Šejkina 45-47
  • Vrtić 2, Vojvode Vlahovića 39v
  • Vrtić 3, Jovanke Radaković 39a
  • Vrtić 4, Vojvode Vlahovića 30
  • Vrtić 5, Mažuranićeva 31
  • Vrtić 6, Višnjička 49a

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 06:30 – 18:00
Vikend: Zatvoreno

TELEFON | EMAIL

011/ 451 90 21, 060/ 08 00 252
vrticmirijevo@gmail.com