011/ 451 90 21 vrticmirijevo@gmail.com

DOGAĐAJI

22.10.2020.

Vrtić "MAČAK GARFILD" brine o zdravlju svojih mališana i onda kada su oni zdravi, veseli i zadovoljni 😊👱👱‍♀‍

U višegodišnjoj saradnji sa doktorkom Tatjanom Bjekić obavljen je još jedan sistematski pregled u našem vrtiću.👩‍⚕️💉💊🩺

Ovim pregledima za naše mališane činimo preventivne korake i sprečavamo mogućnost da dete oboli, a ujedno pratimo rast, razvoj i napredovanje svakog deteta ponaosob! 👱👱‍♀️

21.09.2020.

Predstava za decu "SUNCE I LUNA"

U našem vrtiću održana je predstava za decu pod nazivom “SUNCE I LUNA”. Deca su u istoj aktivno učestvovala i imala mnogobrojne uloge. Na vrlo šaljiv način predstavljene su planete Sunčevog sistema. Celokupna predstava ostavila je pozitivan utisak na svu decu, koja su sa oduševljenjem roditeljima prenela iste utiske.

14.02.2020.

Radionica sa tatama

Kako bi saradnju sa roditeljima podigli na viši nivo gledamo da uvek uvedemo nešto novo. Ovoga puta organizovali smo kreativnu radionicu sa tatama, na kojoj su mališani zajedno sa njima pokazali kreativnost i pripremili poklon mami za Dan zaljubljenih.

07.02.2020.

Pidžama parti „VEČE MODE U PARIZU“

U našem vrtiću organizovan je još jedan pidžama parti pod temom „Veče mode u Parizu“. Na decu ovi događaji ostavljaju pozitivan utisak, a samim tim deca nose sa sobom divno raspoloženje. Kako sama tema i kaže, svako dete se potrudilo oko svoje kreacije i ponosno prošetalo modnom pistom.

04.02.2020.

Kviz

U februaru mesecu, naš vrtić je organizovao kviz u kom su učestvovali i deca i njihovi roditelji. Ovo je bio još jedan pokazatelj izuzetne saradnje izmedju vaspitača i roditelja. Kviz je izazvao pozitivne reakcije, veselu atmosferu, osmehe. Zajedničkim snagama kroz igru rešavali su se mnogi zanimljivi zadaci. U narednom periodu trudićemo se da organizujemo još ovakvih i sličnih dogadjaja koji nam ostaju u lepim uspomenama.

28.01.2020.

Anin svet mašte - Pan teatar

Pored svakodnevnih aktivnosti u vrtiću, trudimo se da u rad sa decom unesemo zanimljive edukativne aktivnosti i van vrtića. Tako smo decu ovog puta vodili u pozorište gde smo gledali predstavu „Anin svet mašte“.
Koliko je predstava bila zanimljiva, poučna govore osmesi na dečjim licima kao i oduševljenje dok su doživljaje prepričavali mlađim drugarima i roditeljima.

27.01.2020.

Emisija "Zdravo dete"

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da emisiju “Zdravo dete” , u kojoj ucestvuju nasi malisanii, mozete pratiti na Pikaboo kanalu.

23.12.2019.

Karneval u OŠ Dositej Obradović i osvojeno prvo mesto.

27.11.2019.

Poseta Etnografskom muzeju

U okviru jedne školske godine, naša predškolska ustanova trudi se da organizuje izlete na kojima će deca steći nova znanja, iskustva, gde će se socijalizovati, uočavati, primećivati, saznavati. Tako smo se ovog puta odlučili za Etnografski muzej. Mališani su mogli videti različite nošnje, alate koji su se koristili u zemljoradnji, stočarstvu, lovu, kako je bilo stanovanje na selu i u gradu , svakodnevni život porodice dočaran kroz praznike i jos mnogo edukativnih stvari.

01.11.2019.

Pidžama party "Mi smo mali astronauti"

Toga dana u vrtiću desila se čudna stvar,
Vanzemaljci doleteše u naš Garfigrad.
Oteše nam kravu Milku,
Naš ponos i diku.
Morali smo kravu naći, pa smo brzo rešili napraviti,
stanicu i uhvatiti tu svemir lovokradicu.
Uz pomoć raketa, maketa i teleskopa,
Poletesmo u svemir da nadjemo tog stvora.
Astronauti hrabri dadoše svoju reč,
Vratiće kući Milku dok si rekao keks.

31.10.2019.

Sistemski pregled naših mališana

U stručnom timu naše predškolske ustanove “Mačak Garfild”, jednu od važnih uloga ima i doktorka Tatjana Bjekić iz ordinacije “Zvrk”, koja nas redovno posećuje i brine o zdravlju naših mališana. Njeno dugogodišnje iskustvo na polju pedijatrije garantuje potpun i pravilan nadzor kod zdravlja naših mališana, tako da je doktorka Tanja ta koja vodi računa da naši mališani budu zdravi kao dren i uvek je na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

29.10.2019.

Poseta biblioteci “Moma Dimić”

19.10.2019.

Sportski dan

U subotu 19.10.2019. organizovali smo jos jedan sportski dan u saradnji sa Activity centrom,prisetili smo se raznih sportskih igara i zaigrali ih zajedno sa mališanima i njihovim roditeljima. Nadamo se da ste se zabavili kao i mi u igri i smehu i da željno isčekujete da se opet igramo kao jedan veliki tim u narednim prilikama… ⚽️🏀⛹🏽‍♂️🥅

09.10.2019.

Dečija nedelja u vrtiću "Čokoladna bajka"

Deciju nedelju smo obelezili, a Deciji sajam najavili kroz animaciju i pricu “Cokoladna bajka”.

04.10.2019.

Rekreativna Divčibare

Kada razmisljamo o odlasku na rekreativnu nastavu trudimo se da naša putovanja budu edukativna, inspirativna i da naša deca na kreativan i zanimljiv način stiču nova znanja i iskustva, a svakodnevna sreća na licima nasih princeza i prinčeva je neprocenjiva zar ne? Tako smo se ovog puta odlučili za Divčibare. Organizovane šetnje, druženje u parku, uživanje u jesenjim bojama, piknik na prelepim predelima ovog mesta, tematske večeri u diskotekama je ono što ce nasi mališani dugo pamtiti i svaki put se rado sećati 🍁🍂🍄❤️

01.10.2019.

Poseta centru "Mali Dunav", Radmilovac

Mali Dunav smo obisli, ribice, zeceve, kornjace i razne ptice smo videli.. Lepo smo se druzili i dosta toga smo naucili. Jedva cekamo sledeci put da se provedemo svi i uzivamo na izletu.

07.09.2019.

"Kulinarski šou u Garfildovom stilu"

U stomaku ima mesta, za proizvode od Garfi testa.

pratite nas:

NAŠI VRTIĆI:

  • Vrtić 1, Šejkina 45-47
  • Vrtić 2, Vojvode Vlahovića 39v
  • Vrtić 3, Jovanke Radaković 39a
  • Vrtić 4, Vojvode Vlahovića 30
  • Vrtić 5, Mažuranićeva 31

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 06:30 – 18:00
Vikend: Zatvoreno

TELEFON | EMAIL

011/ 451 90 21, 060/ 08 00 252
vrticmirijevo@gmail.com