011/ 451 90 21 vrticmirijevo@gmail.com

Vrtić 5 VOJVODE VLAHOVIĆA 30, VOŽDOVAC

011/405-46-03,  064/642-97-86

Od 01.03.2017. god. se otvorio novi vrtić u ulici Vojvode Vlahovića br.30 u naselju Braće Jerković, u blizini okretnice autobuske linije 26. Novootvoreni objekat je smešten u luksuzno opremljenoj vili površine 500 metara kvadratnih sa prostranom zelenom oazom od oko 700 metara kvadratnih. Ovo je još jedan od luksuzno opremljenih objekata naše ustanove u kojem će deca provoditi svoje vreme, sticati nova znanja i prijateljstva uz mlad i stručan kadar.

Prostor raspolaže sa 13 prostranih soba 4 kuhinje i trpezarijom koje su namenjnjene deci jaslenog i vrtićkog uzrasta. Objekat u svom sastavu ima i ogromne terase na kojima se mogu obavljati edukativne i sportske aktivnosti. Enterijer je oblikovan i prilagođen uzrastu mališana, opremljen raznolikim nameštajem i didaktičkim materijalima koji podstiču razvoj i maštovitost svakog deteta.

Nakon dugogodišnjeg rada i iskustva primetili smo da u svakoj grupi u vrtiću postoji bar jedno dete sa posebnim potrebama, tako da smo u okviru našeg petog objekta izdvojili prostor koji je namenjen razvojnoj grupi. Sa decom će raditi defektolozi po individualnom programu koji je usklađen sa njihovim sposobnostima i potencijalima. Prostor je opremljen senzornom sobom, interaktivnom tablom i didaktičkim materijalima.

Kao članovi kluba unicefa podržavamo sve programe za decu u Srbiji. Naša vizija je da želimo ustanovu koja će biti prijatan ambijent za svako dete u kojoj će deca i roditelji rado i sa poverenjem da dolaze i gde će dečije potrebe i interesovanja da se uvažavaju i prate.

  • Objekat je klimatizovan i opremljen sigurnosnim kamerama.
  • Radno vreme vrtića je od 6:30 do 18 časova.

Jaslena grupa

Mlađa jaslena grupa (09-24 meseci)

Grupa broji 7 mališana I gde se sa decom radi na razvoju govora, intelektualnom razvoju, soco-emocionalnom razvoju, muzičkom I grafomotoričkom razvoju.

Starija jaslena grupa od (24-36 meseci)

Grupa broji od 10-12 mališana u grupi. Sa decom se radi na razvoju motoričke aktivnosti, senzorno-perceptivne aktivnosti, muzičke aktivnosti, jezičke, intelektualne, grafičko-likovne aktivnosti.

Vrtićka grupa

Vaspitno obrazovni rad u svim grupama se odvija po planu i programu ustanove koja obuhvata određene centre interesovanja, a to su: kreativni centar, intelektualni centarbiološki, lepo ponašanje I svet oko nas. Od dodatnih aktivnosti predložene su: engleski, francuski, gluma, disciplina mašte i pokreta, sport, plivanje, matematika.

Mlađa vrtićka grupa (3-4 godine)

Grupa broji od 12-15 mališana u grupi.

Srednja vrtićka grupa(4-5godina)

Grupa broji od 12-15 mališana u grupi.

Starija vrtićka grupa (5-6 godina)

Grupa broji od 12-15 mališana u grupi.

Predškolska grupa

Predškolska grupa (6-7 godina)

Grupa broji do 15 dece. Program je koncepiran tako da se deca pripreme kontinuirano i sistematski za polazak u školu. Cilj predškolskog programa je da doprinese potpunom razvoju deteta, razvoju sposobnosti, bogaćenju sasnanja o sebi I drugima I svetu oko sebe. Programom je predviđeno da se radi na razvoju govora, priprema za početno pisanje i čitanje, razvoj matematičkih pojima, upoznavanje prirodne i društvene sredine, telesno vaspitanje, likovno i muzičko vaspitanje. Deca našeg vrtića lako prihvataju školske obaveze I imamo ključ pohvale od školske uprave da u školi budu najbolji đaci-naša deca.

pratite nas:

NAŠI VRTIĆI:

  • Vrtić 1, Šejkina 45-47
  • Vrtić 2, Vojvode Vlahovića 39v
  • Vrtić 3, Jovanke Radaković 39a
  • Vrtić 4, Vojvode Vlahovića 30
  • Vrtić 5, Mažuranićeva 31
  • Vrtić 6, Višnjička 49a

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 06:30 – 18:00
Vikend: Zatvoreno

TELEFON | EMAIL

011/ 451 90 21, 060/ 08 00 252
vrticmirijevo@gmail.com