011/ 451 90 21 vrticmirijevo@gmail.com

o nama

Dragi roditelji,

Predškolska ustanova Mačak Garfild posluje već 10. godinu i smešteni smo na 6 lokacija u Beogradu. Svi naši objekti posluju po istom principu i programu rada koji su verifikovani od strane ministarstva prosvete. Ono što nas izdvaja od ostalih vrtića je pre svega ideja i zamisao da naši mališani budu zadovoljni i srećni, da im naša ustanova bude bezbedno I prijatno mesto,na kome će se dete osećati prihvaćeno I sigurno, a isto tako dovoljno samostalno I nezavisno da kroz osnovne I dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale najviše što može..

Naši ciljevi su da se stalno usavršavamo i pratimo novitete u poslu kojim se bavimo pa samim tim i svaki naš novi objekat je sagrađen i urađen po svim svetskim standardima. Sve naše prostorije za boravak dece su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koji podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece.

Deca su tokom boravka u predškolskoj ustanovi apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u predškolskoj ustanovi iskorišćeno je na pravi način.

Vaspitno-obrazovanim radom podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije. U takvim uslovima naši mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca.

Zadovoljstvo nam je kada upišete dete u naš vrtić I svakoj novoj odgovornosti pristupamo vrlo ozbiljno. Mi smo tim koji je za svaku saradnju, svaka sugestija, primedba, predlog su dobrodošli, jer samo zajedničkim snagama možemo usmeriti dete na pravi put.Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer vaspitači sa puno ljubavi i osmehom na licu čekaju nove drugare da zajedno sa Garfijem krenemo u nove avanture.
Dobrodošli u PPU “Mačak Garfild”.

izjava direktorke

PPU ,,Mačak garfild“ je osnovana 2009. godine i od tada do sada ona je rasla (u svom sastavu ima pet objekata) i razvijala se u pogledu opremljenosti prostora koji zadovoljava sve svetske standarde, u pogledu kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanih kadrova, ljubaznošću, srdačnošću i opravdano odgovarajućom cenom. Mi imamo jedinstven tim, stručnih sradnika (logoped , psihologa defektologa, pedijatra, pedagoga i profesora iz raznih oblasti) i vaspitača gde primenom savremenih metoda negujemo i poštujemo individualnost i pratimo pravilan rast i razvoj svakog deteta.
Naš zadatatak i cilj, je da naši mališani u našim vrtićima se osećaju prihvaćeno, sigurno u svakom pogledu, da se osećaju voljeno i srećno, da imaju poverenje u svoje vaspitače, da steknu prave drugare i da im vrtić bude druga vesela kuća.
Ideja nam je da kroz predškolski program vrtića ,,Mačak Garfild“ i kroz dodatne aktivnosti koje u vrtiću imamo, naši mališani razviju svoje sposobnosti i potencijale do maksimuma i ujedno to iskoriste u budućem školovanju, gde takve informacije dobijamo od škola, da su naša deca najbolji đaci.

Baveći se ovim poslom, naši vrtići se neprestano usavršavaju, prateći sve svetske trendove iz oblasti obrazovanja, što nam je i profesionalni cilj da budemo najbolji. Dragi roditelji, čim primimo Vaše dete u vrtić, prihvatamo svu odgovornost i zato nam je najbitnija saradnja sa Vama, svaka Vaša sugestija, predlog, pa čak i kritika. Jer zadovoljno dete i zadovoljni roditelj je naš najveći uspeh u poslu!

pratite nas:

NAŠI VRTIĆI:

  • Vrtić 1, Šejkina 45-47
  • Vrtić 2, Vojvode Vlahovića 39v
  • Vrtić 3, Jovanke Radaković 39a
  • Vrtić 4, Vojvode Vlahovića 30
  • Vrtić 5, Mažuranićeva 31
  • Vrtić 6, Višnjička 49a

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 06:30 – 18:00
Vikend: Zatvoreno

TELEFON | EMAIL

011/ 451 90 21, 060/ 08 00 252
vrticmirijevo@gmail.com